wie IS dIA design

 

DIA Design is an architectural firm that is passionate about interior design, sustainability and circularity. We love to make your place beautiful and -more important- a better place to live

Diane W de Smit

Architect, interieur ontwerper

Love to design

DIA DESIGN

DIA Design is een internationaal opererend Nederlands interieur- en architectenbureau en staat voor een unieke mix van verfijning en leefbaarheid.

Onze favoriete projecten zijn luxe privéwoningen, daar zijn we goed in. Uitbreidingen voor oudere huizen evenals architecturale ontwerpen voor nieuwe gebouwen, leefbare plattegronden, keukens, badkamers en afwerkingen zijn zaken welke wij graag voor u ontwerpen.

DIA Designs biedt een breed scala aan diensten, beginnend met conceptuele ideeën tot turn-key oplossingen voor uw thuisprojecten. Kijk voor meer projecten en ideeën van DIA Design op de website van Houzz..

 

Logo Houzz

 

Favoriete project
Particuliere woningen

Favoriete vakantie bestemming
Mijn Franse boerderij

Persoonlijke moot
“Drive: take the wheel and steer”

Diane de Smit

Diane de Smit

Diane is een getalenteerde ontwerper. Ze is geboren in Rotterdam en behaalde haar architectonische diploma aan de Technische Universiteit Delft. Sinds 2008 heeft ze een MBA van DePaul University,  Chicago Illinois. Tegenwoordig omvat de wereld van Diane privéwoningen, interieurontwerp en commerciële commissies.

DIA Design
Diane de Smit
Bilthoven